Hotel

Charmehotel

Uniek gelegen charmehotel met restaurant / erkend fietshotel met afsluitbare fietsenberging / gelegen aan wandel- en fietsroutes / 8 knusse kamers waarvan suite en connectingrooms en familiekamer / prachtig zicht op de polders / alle kamers met eigen badkamer en toilet / afgewerkt met duurzaam materiaal en meubilair / gratis WIFI / flatscreen / gratis thee- en koffiefaciliteit / rituals-producten / uitgebreid ontbijtbuffet (8u30 tot 10u)  in gezellig ontbijtzaaltje of op het zomerterras / tuin / gezellig romantisch bar-restaurant / arrangementen

Zou u graag overnachten in ons hotel? Klik dan hier om te reserveren of neem contact met ons op.
Wenst u graag een overnachting cadeau te doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een cadeaubon.

De  prijzen variëren per nacht tussen €75 en €250 volgens seizoen/periode en volgens kamertype. Ze zijn steeds voor 2 personen, ruim ontbijtbuffet inbegrepen.

Supplementen:
Babybed €20/nacht
Hond €15/nacht
Extra bed tot 12 jaar €30,00/nacht
vanaf 12jaar €40,00/nacht

Check in : tussen 17.00u en 21.00u
Check out : tussen 9.00u en 11.00u.

Vanaf 3 nachten geven wij een korting, vraag er naar!

Kamer 1 (superior)

Deze kamer met kingsizebed en digitale tv heeft een betoverend zicht. Van de voorzijde Damse Vaart, naar de koetjes in de wei aan de zijkant, tot achteraan op de polders. Zelfs in de zeer ruime badkamer met dubbel lavabo, toilet en ligbad en douche is er een prachtig zicht.

Kamer 2 (deluxe)


Ruime, gezellige kamer met kingsizebed en digitale tv. De kamer ligt op het gelijkvloers, aan de voorzijde van het gebouw aan de Damse vaart en het brugje van Oostkerke. Instapdouche, lavabo, toilet.

Kamer 3 (superior)

Achteraan aan de tuin bevinden zich nog 2 kamers, waarvan deze kamer 3 met kingsizebed. Een grote troef is het privéterras en de tuin, superzicht op de polders, rust, ruime badkamer met dubbele lavabo, ligbad en instapdouche… Bij mooi weer is deze kamer the place to be. (Heeft connectingdoor naar kamer 8)

Kamer 4 (deluxe)

Zeer ruime kamer met kingsizebed. Een prachtig zicht op de Damse Vaart en het brugje van Oostkerke, gelegen aan de voorzijde van het gebouw op de bovenverdieping. Douchecel met lavabo en toilet. Er kan mits supplement een extra bed bij geplaatst worden.

Kamer 5 (standaard twin)

Een kamer met twinbeds  in de nok van het dak. Het geeft je een gevoel van veel ruimte , door het hoge plafond en de lage vensters. Zicht op de Damse Vaart, het brugje van Oostkerke en hinterland. Instapdouche met lavabo en toilet op de kamer.

Kamer 6 (kleine standaard)

Deze romantische kamer met een 2-persoonsbed , gelegen aan de achterzijde op de bovenverdieping, is onze kleinste , is zeer gezellig en heeft een mooi zicht op de polders. Douchecel met lavabo en toilet.

Kamer 7 (standaard twin)

Deze kamer met twinbeds is gelegen aan achterzijde op bovenverdieping en heeft een mooi zicht op de polders en de kerk met platte toren van Oostkerke. Badkamer met ligbad, douche in bad, lavabo en toilet.

Kamer 8 (suite)

Een ruime slaapkamer, badkamer met instapdouche, apart toilet en een  gezellige living met digitale tv, dvd en prachtig zicht. Een privéterras, gelegen aan de tuin. (Heeft connectingdoor naar kamer 3)

Onze arrangementen

“met z’n tweetjes” check in op donderdag tussen 15.00u en 18.00u; op donderdag- en vrijdagavond een diner voor twee: keuze uit onze menu van de chef, zeevruchtenmenu of entrecôtemenu (menu’s zijn niet wijzigbaar) , overnachting op donderdag- en vrijdagnacht in één van onze standard- of deluxekamers volgens beschikbaarheid; op vrijdag- en zaterdagmorgen een uitgebreid ontbijtbuffet, check out op zaterdagmorgen voor 11.00u; Prijs voor 2 personen: €330! (voor de kamers 1 en 3: supplement van 40 euro/voor de suite: supplement van 80 euro) Niet geldig tijdens schoolvakanties/ feestdagen.

“Polderspecial” Bij overnachting met diner (=avond) naar keuze op zondag is de kamerprijs aan -50%!! Niet geldig tijdens schoolvakanties en op feestdagen. Niet cumuleerbaar de dag zelf, enkel geldig mits op voorhand gereserveerd met vermelding “Polderspecial”.

Beide arrangementen enkel te boeken rechtstreeks per tel : 050 610 952 of e-mail: info@terpolders.be

Meer informatie nodig of heeft u vragen?

Opmerkingen en vragen zijn welkom.